God jul!

Det drar seg mot jul og arbeidene på prosjektet stanser 21. desember og starter opp 2.januar 2020.

Vi gleder oss til åpning av firefelts motorveg fra Nydal til Brumunddal sommeren 2020, men det er mye som skal gjøres før alt er klart til dette. På nyåret starter arbeidene med å fjerne omkjøringsvegene vi har hatt på Tjernli og i Brumunddal. Resterende deler av E6 med sideterreng skal settes i stand, og det skal gjøres arbeider med elektro, autovern, støyskjermer, viltgjerde, skilt, beplantning med mer. Videre kommer det til å bli svært mye asfaltarbeider neste år.

Før sommeren er trykket størst sør for Brumunddal, men etter sommerferien 2020 kommer det til å bli enormt mye asfaltering og merking av vegbane også nord for Brumunddal mot Skarpsno. Ved årsslutt skal hele E6 være åpnet med firefelt fra Nydal til Skarpsno.

Vi går et travelt år i møte. I tillegg vil naboer det kommende året merke økt aktivitet på kryss-/sideveger til E6. Dette gjelder særlig i kryssområdet i Brumunddal, men også E6 krysningene ved Nes, Økelsrud, Rudshøgda, Ulvegutua (Vestheim undergangen), Tande og Skarpsno. Disse øvrige områdene utenfor E6 skal ferdigstilles i løpet av 2021.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle beboerne og berørte langs traséen for både tålmodighet og samarbeidsvilje. Prosjektet ønsker alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *